TIP NA VÁNOČNÍ VEČÍREK - vyberte si menu vašeho firemního setkání

 
 

 
Chcete-li uspořádat vánoční večírek, máte možnost si speciálně pro vás rezervovat útulné prostředí ryze soukromého klubu na Královských Vinohradech v Praze 3.

V Amabile, na adrese Slezská 72  jsou pro připraveny zajímavé a vzdušně řešené prostory s vynikající dostupností (Metro Jiřího z Poděbrad/ tramvajové linky 10/11/13/16/51), s osobní a pozornou péčí hostitelů.
 
 
 
K dispozici je sál s pódiem 
pro 
70 osob, salonek pro 30 osob a prostory kavárny pro 40 osob. (prostory lze propojit). 
 
 
Bar láká výběrem alkoholických i nealkoholických nápojů, k otevření vybízí vybraná vína malých regionálních vinařství a kuchyně zve k ochutnání vánočního kulinářského menu, snoubeného se skvělými víny.

 
 
Příklady menu:
 
Welcome drink - Sekt&Crostini
sklenička sektu nebo pomerančové šťávy s chlebíčky z bílé bagety s domácími krémy dle výběru: 
 
  • z černých oliv
  • z bílých a hnědých žampionů
  • z avokáda
  • z rajčat a bazalky
  • z pečeného lilku a ovčího sýru feta
  • s ančovičkami a kapary

 

 

MENU 1

 

  • Čekankový salát s pomerančovými řezy, krevetami a koktejlovou zálivkou 
  • Dýňová polévka se skořicovými krutonky 
  • Kapr fritovaný ve vinném těstíčku, podávaný s  mangovou omáčkou a zelenými fazolkami
  • Dezert z bílé čokolády a máku podávaný s pečenými švestkami  „creme de cassis“a polevami tří druhů ovoce

 

 

MENU 2

  • Insalata di mare - salát z mořských plodů s čerstvým oreganem 
  • Melounová polévka s parmskou šunkou
  • Pošírované filátko z lososa v krémové omáčce z bílého vína, podávané s listovým špenátem a gratinovaným bramborem
  • Wafle z mandlového těsta s čerstvým ovocem a krémem mascarpone
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MENU 3
  • Vitello tonnato - plátky telcího masa s tuňákovou omáčkou a kapary
  • Mušle na víně – vinná polévka se slávkami
  • Růžička z halibuta s limetkovou omáčkou, podávaná s pařeným bramborem
  • White Russian dezert z vodky a kávového likéru s krémem mascarpone

 

MENU 4

  • Hruškový krém s kerblíkem a sýrovými krutony roquefort
  • Salát z uzených kachní prsou s hruškami a salátem polníček
  • Cinghiale in dolce forte – kančí ragout s čokoládou a švestkami, podávané s restovanou polentou a máslovou zeleninou
  • Jablečný závin s mandlemi a vanilkovým přelivem
 
 
 
Na požádání sestavím menu dle undividuálních požadavků.
Občerstvení lze podávat také formou rautu.
 
 
 
 
 

 
Na přání připravíme také degustace vín či zajistíme neotřelou  a zcela originální cimbálovou muziku. 
 
Kontaktujte mne pro bližší informace a rezervaci termínu na yaxipost(zavináč)gmail.com
 
Bude mi potěšení se stát i vaším hostitelem!
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Na těchto stránkách naleznete nabídky služeb osobního kuchaře a sommeliéra, receptury z mé kuchařky, zajímavosti a tipy ze světa gastronomie a vinařství, a také nabídku ubytování ve známém vinařském regionu Jižní Moravy.

Stránky průběžně doplňuji, pokud zde nenaleznete konkrétní odpověď na případné dotazy, neváhete mne kontaktovat.

Tip na teď

Vinařská stezka 2022
Přijeďte k nám pomoci probudit vinice :) Těší se na vás čejkovičtí vinaři

Vinařská stezka 2022

Miniaplikace