TIP NA VÁNOČNÍ VEČÍREK - vyberte si menu vašeho firemního setkání

 
 

 
Chcete-li uspořádat vánoční večírek, máte možnost si speciálně pro vás rezervovat útulné prostředí ryze soukromého klubu na Královských Vinohradech v Praze 3.

V Amabile, na adrese Slezská 72  jsou pro připraveny zajímavé a vzdušně řešené prostory s vynikající dostupností (Metro Jiřího z Poděbrad/ tramvajové linky 10/11/13/16/51), s osobní a pozornou péčí hostitelů.
 
 
 
K dispozici je sál s pódiem 
pro 
70 osob, salonek pro 30 osob a prostory kavárny pro 40 osob. (prostory lze propojit). 
 
 
Bar láká výběrem alkoholických i nealkoholických nápojů, k otevření vybízí vybraná vína malých regionálních vinařství a kuchyně zve k ochutnání vánočního kulinářského menu, snoubeného se skvělými víny.

 
 
Příklady menu:
 
Welcome drink - Sekt&Crostini
sklenička sektu nebo pomerančové šťávy s chlebíčky z bílé bagety s domácími krémy dle výběru: 
 
  • z černých oliv
  • z bílých a hnědých žampionů
  • z avokáda
  • z rajčat a bazalky
  • z pečeného lilku a ovčího sýru feta
  • s ančovičkami a kapary

 

 

MENU 1

 

  • Čekankový salát s pomerančovými řezy, krevetami a koktejlovou zálivkou 
  • Dýňová polévka se skořicovými krutonky 
  • Kapr fritovaný ve vinném těstíčku, podávaný s  mangovou omáčkou a zelenými fazolkami
  • Dezert z bílé čokolády a máku podávaný s pečenými švestkami  „creme de cassis“a polevami tří druhů ovoce

 

 

MENU 2

  • Insalata di mare - salát z mořských plodů s čerstvým oreganem 
  • Melounová polévka s parmskou šunkou
  • Pošírované filátko z lososa v krémové omáčce z bílého vína, podávané s listovým špenátem a gratinovaným bramborem
  • Wafle z mandlového těsta s čerstvým ovocem a krémem mascarpone
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MENU 3
  • Vitello tonnato - plátky telcího masa s tuňákovou omáčkou a kapary
  • Mušle na víně – vinná polévka se slávkami
  • Růžička z halibuta s limetkovou omáčkou, podávaná s pařeným bramborem
  • White Russian dezert z vodky a kávového likéru s krémem mascarpone

 

MENU 4

  • Hruškový krém s kerblíkem a sýrovými krutony roquefort
  • Salát z uzených kachní prsou s hruškami a salátem polníček
  • Cinghiale in dolce forte – kančí ragout s čokoládou a švestkami, podávané s restovanou polentou a máslovou zeleninou
  • Jablečný závin s mandlemi a vanilkovým přelivem
 
 
 
Na požádání sestavím menu dle undividuálních požadavků.
Občerstvení lze podávat také formou rautu.
 
 
 
 
 

 
Na přání připravíme také degustace vín či zajistíme neotřelou  a zcela originální cimbálovou muziku. 
 
Kontaktujte mne pro bližší informace a rezervaci termínu na yaxipost(zavináč)gmail.com
 
Bude mi potěšení se stát i vaším hostitelem!
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Na těchto stránkách naleznete nabídky služeb osobního kuchaře a sommeliéra, receptury z mé kuchařky, zajímavosti a tipy ze světa gastronomie a vinařství, a také nabídku ubytování ve známém vinařském regionu Jižní Moravy.

Stránky průběžně doplňuji, pokud zde nenaleznete konkrétní odpověď na případné dotazy, neváhete mne kontaktovat.

Tip na teď

Jarní vinařská stezka 22. dubna 2017
Krásný jarní zážitek v podobě procházky mezi vinicemi, kde na vás již čeká vinař s nabídkou vín k ochutnání...

Jarní vinařská stezka 22. dubna 2017

Miniaplikace