TIP NA VÁNOČNÍ VEČÍREK - vyberte si menu vašeho firemního setkání
Chcete-li uspořádat vánoční večírek, máte možnost si speciálně pro vás rezervovat útulné prostředí ryze soukromého klubu na Královských Vinohradech v Praze 3.
V Amabile, na adrese Slezská 72 jsou pro připraveny zajímavé a vzdušně řešené prostory s vynikající dostupností (Metro Jiřího z Poděbrad/ tramvajové linky 10/11/13/16/51), s osobní a pozornou péčí hostitelů.
K dispozici je sál s pódiem
pro
70 osob, salonek pro 30 osob a prostory kavárny pro 40 osob. (prostory lze propojit).
Bar láká výběrem alkoholických i nealkoholických nápojů, k otevření vybízí vybraná vína malých regionálních vinařství a kuchyně zve k ochutnání vánočního kulinářského menu, snoubeného se skvělými víny.
Příklady menu:
Welcome drink - Sekt&Crostini
sklenička sektu nebo pomerančové šťávy s chlebíčky z bílé bagety s domácími krémy dle výběru:
- z černých oliv
- z bílých a hnědých žampionů
- z avokáda
- z rajčat a bazalky
- z pečeného lilku a ovčího sýru feta
- s ančovičkami a kapary
MENU 1
- Čekankový salát s pomerančovými řezy, krevetami a koktejlovou zálivkou
- Dýňová polévka se skořicovými krutonky
- Kapr fritovaný ve vinném těstíčku, podávaný s mangovou omáčkou a zelenými fazolkami
- Dezert z bílé čokolády a máku podávaný s pečenými švestkami „creme de cassis“a polevami tří druhů ovoce
MENU 2
- Insalata di mare - salát z mořských plodů s čerstvým oreganem
- Melounová polévka s parmskou šunkou
- Pošírované filátko z lososa v krémové omáčce z bílého vína, podávané s listovým špenátem a gratinovaným bramborem
- Wafle z mandlového těsta s čerstvým ovocem a krémem mascarpone
MENU 3
- Vitello tonnato - plátky telcího masa s tuňákovou omáčkou a kapary
- Mušle na víně – vinná polévka se slávkami
- Růžička z halibuta s limetkovou omáčkou, podávaná s pařeným bramborem
- White Russian dezert z vodky a kávového likéru s krémem mascarpone
MENU 4
- Hruškový krém s kerblíkem a sýrovými krutony roquefort
- Salát z uzených kachní prsou s hruškami a salátem polníček
- Cinghiale in dolce forte – kančí ragout s čokoládou a švestkami, podávané s restovanou polentou a máslovou zeleninou
- Jablečný závin s mandlemi a vanilkovým přelivem
Na požádání sestavím menu dle undividuálních požadavků.
Občerstvení lze podávat také formou rautu.
Na přání připravíme také degustace vín či zajistíme neotřelou a zcela originální cimbálovou muziku.
Kontaktujte mne pro bližší informace a rezervaci termínu na yaxipost(zavináč)gmail.com
Bude mi potěšení se stát i vaším hostitelem!
Na těchto stránkách naleznete nabídky služeb osobního kuchaře a sommeliéra, receptury z mé kuchařky, zajímavosti a tipy ze světa gastronomie a vinařství, a také nabídku ubytování ve známém vinařském regionu Jižní Moravy.
Stránky průběžně doplňuji, pokud zde nenaleznete konkrétní odpověď na případné dotazy, neváhete mne kontaktovat.
Tip na teď
Vinařská stezka 2022
Přijeďte k nám pomoci probudit vinice :) Těší se na vás čejkovičtí vinaři