Vaření

Často se mě během vaření hosté ptají na receptury jídel. Ať už to bylo ve vinném restaurantu na Zlatém kopečku, v restauracích v Praze, nebo na soukromých příležitostech kdekoliv jinde, vždy přijde někdo s lístečkem, tužkou a prosbou o recept. Tak tedy, tady jsou:

Na tomto místě můžete vidět vždy tři aktuální receptury. Registrovaným návštěvníkům se pak zobrazí celá jejich databáze, včetně videoreceptur.

Špenátový krém s volským okem z křepelčího vejce

Špenátový krém s volským okem z křepelčího vejce

Recept na báječnou jarní polévku z čerstvého špenátu

Číst dále...

SEZONA NA TALÍŘI

SEZONA NA TALÍŘI

Už jste letos ochutnali chřest? Seznamte se s touto císařskou zeleninou a kulinářským symbolem jara!

Číst dále...

Rajčata ze Sluneční farmy

Rajčata ze Sluneční farmy

Rajčata za zahrady Sluneční farmy, proměněná ve sladkou marmeládu a šťavnatě-pikantní čatní.

Číst dále...

Chcete-li získat přístup do databáze článků a receptur, přihlaste se prosím zde.

Přístupové heslo:

Na těchto stránkách naleznete nabídky služeb osobního kuchaře a sommeliéra, receptury z mé kuchařky, zajímavosti a tipy ze světa gastronomie a vinařství, a také nabídku ubytování ve známém vinařském regionu Jižní Moravy.

Stránky průběžně doplňuji, pokud zde nenaleznete konkrétní odpověď na případné dotazy, neváhete mne kontaktovat.

Tip na teď

Jarní vinařská stezka 22. dubna 2017
Krásný jarní zážitek v podobě procházky mezi vinicemi, kde na vás již čeká vinař s nabídkou vín k ochutnání...

Jarní vinařská stezka 22. dubna 2017

Miniaplikace