Vaření

Často se mě během vaření hosté ptají na receptury jídel. Ať už to bylo ve vinném restaurantu na Zlatém kopečku, v restauracích v Praze, nebo na soukromých příležitostech kdekoliv jinde, vždy přijde někdo s lístečkem, tužkou a prosbou o recept. Tak tedy, tady jsou:

Na tomto místě můžete vidět vždy tři aktuální receptury. Registrovaným návštěvníkům se pak zobrazí celá jejich databáze, včetně videoreceptur.

Špenátový krém s volským okem z křepelčího vejce

Špenátový krém s volským okem z křepelčího vejce

Recept na báječnou jarní polévku z čerstvého špenátu

Číst dále...

SEZONA NA TALÍŘI

SEZONA NA TALÍŘI

Už jste letos ochutnali chřest? Seznamte se s touto císařskou zeleninou a kulinářským symbolem jara!

Číst dále...

Rajčata ze Sluneční farmy

Rajčata ze Sluneční farmy

Rajčata za zahrady Sluneční farmy, proměněná ve sladkou marmeládu a šťavnatě-pikantní čatní.

Číst dále...

Chcete-li získat přístup do databáze článků a receptur, přihlaste se prosím zde.

Přístupové heslo:

Na těchto stránkách naleznete nabídky služeb osobního kuchaře a sommeliéra, receptury z mé kuchařky, zajímavosti a tipy ze světa gastronomie a vinařství, a také nabídku ubytování ve známém vinařském regionu Jižní Moravy.

Stránky průběžně doplňuji, pokud zde nenaleznete konkrétní odpověď na případné dotazy, neváhete mne kontaktovat.

Tip na teď

Den otevřených sklepů Čejkovice
Naplánujte si koncem měsíce srpna výlet na Jižní Moravu a navštivte vinaře v jejich vinných sklípcích v jedné z nejteplejších obcí naší republiky. A samozřejmě-ochutnejte jejich vína...

Den otevřených sklepů Čejkovice

Miniaplikace